Sitter här i min ensamhet

Idag var jag nere i bowlinghallen och tittade på när Matte och Per åt. Kul. Nu är däremot Per på väg till Växjö och Matte pluggar. Kul. Alla är iväg känns det som. London, Växjö, Tallinn! Jag vill också åka någonstans. Helst London. Tänk en kryssning till London, det borde väl vara helt sjukt kul? Eller? Det får bli så här. Pappa ska iväg ikväll, han också. Alla ska iväg. Så han får bjuda mig på pizza helt enkelt. Sen blir det Idol och Matte kommer förmodligen hit också. Det är så det får bli. Fast jag tar nog ingen pizza, det får nog bli en kebabrulle eller något sådant. Något gott.

 

 

"Det sägs att ovan molnen, är himlen alltid blå. Men det kan vara svårt att tro när man inte ser den. Och det sägs att efter regnet, kommer solen fram igen, men det hjälper sällan dom som har blivit våta."

 

Nehe? Jag sitter och lyssnar på Björn Afzelius i min ensamhet! Då är det ensamt.


Allmänt tänkande

Märkte idag för första gången var ifrån Liam Gallagher definitivt har fått sitt sångsätt. Alla vet ju att Oasis är influerat av The Beatles. Men idag märkte jag att Beatles låt, A Day In The Life är väldigt bra framför allt. Men också att John Lennon låter väldigt lik Liam Gallagher där. Eller tvärtom blir det väl. Skönaste sångsättet någonsin vill jag gärna kalla det i alla fall. Kan även tillägga att I'm Outta Time är väldigt bra, väldigt lik A Day In The Life också.

Lindsay Lohan döör

Okej, nu är jag inne på Aftonbladet igen. Där står det att Lindsay Lohans pappa är orolig att Lindsay kan dö vilken dag som helst på grund av sitt tablettmissbruk. Tydligen har han gått ut i pressen med sådana här grejer tidigare. Nu har Lindsay tröttnat och hon har sagt upp kontakten med honom efter att han kritiserade hennes förhållande med den där andra tjejen. Så nu går han ut i pressen med att han är orolig över att hon kommer ta livet av sig på grund av tabletterna. Då blir så klart Lindsay sårad över att någon som kallar sig hennes pappa går ut i pressen med det han vill säga istället för att ta upp det med henne.

 

Men det är väl inte så jävla konstigt när hon inte svarar när han försöker prata med henne, hur fan ska han då prata med henne? Så jävla dum. Lindsay säger tydligen själv så här:

 

"Jag är så sårad av att någon som kallar sig min pappa behöver använda sig av pressen för att kommunicera med mig. Jag har inte pratat med min pappa eller svarat på några av hans oberäkneliga meddelanden på flera månader."

 

Nej tro fan att han inte kan prata med dig om du inte svarar på hans meddelanden och vägrar prata med honom...


Playahead

Nu fick jag ett sådant där mail i min inkorg om att jag inte är inne på Playahead. Är ju bara inne på bilddagboken så det är ju inget konstigt med det! Men då tänkte jag att jag loggar väl in en gång då. Då kom det upp en ruta om att jag kunde få gratis vip, sen att om jag accepterade det så kunde jag vinna biobiljett och skit. Så what the hell det kan ju vara bra. Men det stod också att om jag accepterade så kunde det hända pinsamma saker med min profil och det tycker jag alltid är roligt, speciellt när det är så uppenbart att det är ett skämt! Så jag accepterade.

 

Det var skitkul! Det första jag såg när jag gick in på min profil var att jag tyckte hockeyfrilla var det sexigaste som finns. Sen såg jag uppe i live-meddelandena att jag hade skrivit något där med. Då stod det:

"Sitter och lyssnar på Backstreet Boys, flyter med..."

 

Haha, jag tycker det förhöjde det roliga med denna dagen lite. Nu ska jag strax iväg med Oscar, Jacob, Robin och Arvid och äta på Chili Thai, det blir riktigt roligt!


Uppdatering innan det byter dygn

Jag stack faktiskt ut och sprang en runda. Spännande var det. Det första jag möttes av var ett rådjur. Sen två elefanter. Eller okej det sista var en lögn. Men jag var ute och sprang. Oj vad jag sprang, sen sprang jag hem. Blodet kom inte fram till mina fötter, så tighta var skorna! Sen har kvällen bestått av chips, dipp, fanta och de senaste minuterna en snabbinlärning av Chasing Cars med Snow Patrol. Tack för mig.

Ska jag ut och springa?

Dagens fråga är om jag kommer ge mig ut i det tråkiga höstvädret och springa en kort terrängrunda. Det regnar inte och det är runt tio grader ute. Så vädret är egentligen inga problem. Men jag fick nyss något i ögat, kan jag skylla på det? Jag måste ju helt klart röra på mig, har suttit nästan helt stilla i två dagar nu. Det känns ju jävligt dystert. Så nu sitter jag här och velar. Ska jag ut eller ska jag stanna inne? I vilket fall så tänker jag inte bara sitta här, jag tänker ringa någon och göra något annat än att sitta stilla. Nu försvann det där i ögat. Då kanske jag ska ge mig ut ändå. Fast det känns lite som att om några minuter när jag har snörat på mig skorna så kommer jag i sista stund att komma underfund med att jag inte riktigt orkar och att jag tar det någon annan dag.

Angående min header

När jag satte mig den där kvällen eller snarare natten, dagen innan vi hade sovmorgon till tjugo i tre så var min tanke att få till en sjuk header. Jag hade fått för mig att göra sådana där fula gubbar. De kom till mig när jag inte hade något annat att göra.

 

Sen några boomerang-formade linjer för att fylla ut den tomma ytan. Sen en liten gullig nalle med likadan mun och likadana tänder och så. Sen lite lila i öronen så att det blir lite verkligare. Verkligt som fan.

 

Sen sparade jag bilden. Sen tittade jag på den lite, inspekterade och kontrollerade mitt verk. Jag var nöjd, tills det slog mig att bilden var homosexuell, inget emot homosexuell, inte alls. Men det passade ju inte in här.

 

Så snabbt har mina fingrar aldrig jobbat, när jag ritade den där sista krussidullen på bilden. Pipa, avtryckare, hanne, sikte. Sen var pistolen klar, jag hade förvandlat den homosexuella bilden till en stor, stark, maskulin och skräckingivande målning.

 

Nu var jag nöjd.


Det finns inget att äta!

Jag har nästan aldrig varit hungrigare. Inget bröd eller någonting att äta till frukost idag. Jag misstänker min broder. Nu är klockan 15.01 och jag har inte ätit något som ens kan liknas vid mat. Jag är så fruktansvärt hungrig.

 

Fast nu gör pappa sin berömda lax. Det ska bli gott, riktigt gott. Det ska bli mat.


UP

UP igår var ganska kul. Inte så jättekul. Jag vet inte riktigt. Det var ganska segt egentligen, men kul ändå. Jag slösade bort mitt livs mest onödiga 100 kronor. Jag var ju knappt inne. Väldigt givande kväll. Men vissa saker var kul ändå! Sen var det en person som ville bråka. Jag sa hejdå till alla som stod runt mig, inklusive honom. Sen gick vi. Då ropade han efter oss och gick fram till oss, fimpade mig i ansiktet och sa "Vad fan sa du?". Alltså han fimpade ju mig inte så där farligt i ansiktet, utan bara så att jag kände det i någon millisekund. Men jag kände mig ändå ganska säker, jag var ju med Per, den mest stabila människan i världshistorien. Jag menar allvar, man kan köra på honom med en bil, ändå är det bilen som ramlar.

Fika på ekonomin

Så här såg det ut på ekonomin idag! En jävligt stor bit kladdkaka och två sorters kakor, samt läsk! Helt underbart. P-O är så jävla skön. När han sprutade på grädde på min så började han skratta som fan. Härlig typ det där. Sen såg vi på filmer på youtube hela lektionen. Eller Miloop också. Vi började med David, Besar, Mergim och Götes film till engelskan. Sen kollade vi på våra filmer och dom verkade ändå ganska omtyckta. Härligt! Nu är det lov! En hel veckas lov, fest ikväll, sen lov och jag fyller år på lördag, inte imorgon men nästa helg alltså! Så härligt.


Aktiekväll

Jaha igår var det aktiekväll. Väldigt givande. Jag somnade nästan. Det var nog bland det tråkigaste jag har upplevt tror jag. Vid klockan sju infann jag och Claes oss i Missionskyrkan i alla fall. Det såg ut så här.

På Claes tröja stod det "Twilight of the thunder God". Vi var i en kyrka. Det kändes lite fel. Jag tycker faktiskt det, Claes höll med.

Vi märkte ganska snabbt att vi var dom enda som drack saft när dom snälla tanterna satte bringaren på vårt bord.


Jag ser gravt efterbliven ut!

Nu har jag klippt av mitt djävulska hår. Jag var nere på salong Prince eller vad den heter. Det finns en nackdel med att klippa sig hos invandrare, dom förstår inte riktigt vad du säger ibland. Visst han var bra på svenska, bättre än många andra, men han gick till överdrift alltså. Jag ser numera efterblivet ut i kanske två veckor framöver. Trevligt trevligt. Jag har knappt något hår på sidorna, det är mer som en extrem hockeyfrilla. Eller det är ju inte det, men det såg ut så en stund när han hade klippt en bit. Nu är det helt enkelt bara kort på sidorna och längre i mitten och sådär. Jag ser alltså kort sagt efterbliven ut. Fan. Jag tänkte lägga ut en före/efter bild på mig. Men nej, jag skippar det. Usch.

Klippa av mitt djävulska hår!

Idag hade jag tänkt klippa av mitt djävulskt långa hår som bara hänger och dinglar. Jag ser fruktansvärt ovårdad ut, det vill jag ju inte göra. Så jag rakade mig, duschade och sen tänkte jag sticka till frisören. Förmodligen misstolkade ni förra meningen och trodde att jag rakade av mitt hår, men jag menar sådan där ansiktsbehåring, skägg. Frisören i fråga ska då vara någon drop-in grej. Men nu är klockan så mycket och jag har inga pengar. Så jag hinner inte efter att pappa har kommit hem, så det är dumt. Då får jag ta det imorgon istället. Nu är jag hungrig och har tänkt stoppa i mig något enkelt, typ en pirog. I väntan på nötfärs och hamburgerbröd, ja, jag tänkte göra lite hemmagjorda hamburgare, för dom är underbara.

Är det elevmobbing?

Vår tyskalärare stod och frågade Göte om ett årtal på tyska. Han skulle säga 1989. Men han sa ninezehnhundert acht und ninezich. Ja, han sa fel och allt gick åt helvete. Död åt tyska. Men i alla fall, han ragglade som fan när han sa det, tog säkert två minuter och först sa han helt fel och sen till slut fick han rätt. Vår tyskalärare hade sagt till oss, låt han säga då. Och sånt. Sen när han till slut hade lyckats säga det, och hon hade sen länge vetat vad han försökte säga, då vände hon sig om, flinade till och sa att "Nej, det är fel". Fyfan vad kallt! Där snackar vi lärare.

Det blev oavgjort!

Claes och jag spelade schack innan. Det var evigheter sen jag spelade schack och jag kan fan inte tänka ordentligt. Men jag försökte tänka ut lite drag att göra och det gick riktigt bra till en början. Sen så visade Claes att jag är dålig på schack. Jag hade till sist bara kungen kvar, medan han hade torn, löpare, häst och drottning. Sen så påstod jag att nu ska jag satsa på att vinna. Och la till undrande om det kunde finnas någon som var så dum att den försökte vinna i min position. Då sa Claes att man kunde ju satsa på remi. Efter noggrannare kontrollerande på internet så har jag nu fattat det som att det skulle bli patt, en form av remi. När jag inte kan göra något drag utan att hamna i schack, men att jag för tillfället inte är i schack. När jag fick reda på detta tänkte jag till lite, tänkte och tänkte. Sen drog jag ett drag och sen var det remi. Det var lite kul tycker jag.

Cecilia Frode

 

Jag har aldrig hört talas om dig Cecilia Frode. Jag har aldrig heller riktigt gillat Petra Mede. Men fan så rätt Petra har här. Hur kan en så här tråkig människa finnas till? Fan ingen som tycker om det hon säger heller. Cecilia Frode är den tråkigaste människan på denna jord. Det bara är så. Se själva i klippet ovanför hur Markoolio kliar sig obekvämt i ansiktet. Ingen riktigt vet varför hon är där och alla tycker att hon bara är pinsam.

 

"Att denna vackra kvinna valde att vara så låg och innehållslös i sitt sätt att skämta". Vaddå? Alla manliga, bra komiker skämtar så där hela tiden. Får inte en kvinna göra det så är det ju åt helvete med jämnställdheten. För visst märker man att hon poängterar ordet kvinna? Visst gör man? Störda människa.


Hoobastank vs Bullerbyn

Var ska jag börja? Jo, jag börjar så här. Jag tycker helt enkelt att slingan som går i bakgrunden till denna låten påminner om barnen i Bullerbyn. Jag vet inte varför. Jag har heller inte tänkt på det innan, det bara slog mig alldeles nyss. Det är någon scen i Barnen I Bullerbyn som jag tänker på, men jag kommer inte på vad det är för scen, men då är den slingan med lite! Jag är helt säker på det.

 


Ökat visningsantal

Ja då har då min kommentar på Alex Schulmans blogg givit mig fler besökare, det får väl ändå anses ha varit målet med det hela. Det är hittills bara en person som har yttrat sig om att han förstod min ironi. Tack. Vi kan ju dra slutsatsen om att denna Marcus är smartare än dom andra som läser Alex blogg, som förövrigt är smart i sig, men tydligen inte drar till sig så intelligenta läsare.

 

Jag fick minst VG som slutbetyg i Företagsekonomi A, det får väl ändå anses som väl godkänt.


Angående Michael Jackson

Jag tänkte bara försvara mitt uttalande tidigare. Jag har inget emot Michael Jackson, jag tycker om många av hans låtar. Fortfarande inget jag lyssnar på bara så där, men dom är helt okej. Framför allt refrängerna, oftast är verserna och hans intron mest otroligt löjligt oerhört sliskigt tråkiga fula basgångar. Men annars är han bra, var menar jag. Han var bra, några låtar gillar jag starkt, till exempel Smooth Criminal, Dirty Diana, Billie Jean. Jag gillar Black or White, men jag hatar det långa introt något oerhört. Sen gillar jag refrängen i Man in the Mirror.

 

Tänkte även berätta att jag nyss hade lite tråkigt och gick in på Alex Schulmans blogg och kommenterade lite om hur farligt det är för barn att bada, att dom kan svälla upp och så vidare. Jag vet givetvis att det inte stämmer, jag var helt enkelt på bushumör. Tihi.


Om Idol och deras tema

I fredagens idol så var Erika bäst. Det är min åsikt. Jag tycker att Erik var bra också. Jag har alltid hatat Reza och hatar henne mer och mer för varje gång jag ser henne.

 

Det var skönt att Camilla åkte ut, även om det hade varit kul att se henne i sin naturliga miljö nästa vecka.

 

Rabih är så hemma man kan vara i Michael Jackson. Båda två låter otroligt feminima, inget fel med det dock. Jag tycker att Rabih sjunger otroligt rent och bra, finns väldigt få som kan ta allt utan att misslyckas det minsta. Sen stör jag mig som sagt lite på att man tror att det är en liten, väldigt ung flicka som sjunger när man inte tittar på tvn.

 

Michael Jackson har jag aldrig riktigt tyckt om. Det finns några låtar man kan lyssna på, men absolut inget jag sätter på själv direkt och bara lyssnar på. Han sjunger bra, han dansar bra, men sen när gillar jag sångare som dansar och sjunger bra? Har aldrig riktigt tyckt om sådan musik. Visst jag älskar när folk sjunger bra på ett rockigt sätt, eller hur man nu ska uttrycka sig. Erik är skitbra, han tycker jag om, Calle också.

 

Angående låten i slutet, We are the world, så älskar jag den låten. Den är skitfin att höra, speciellt när flera sjunger då. Den är ju skriven av herr Michael Jackson, Lionel Richie och Stevie Wonder. Ska även lägga till att jag gillar alla versioner av den låten. FÖRUTOM Michael Jacksons egna version!

 

Mattias sa till mig i fredags att han inte tycker om Rabih, att han sjunger sjukt äckligt och att han wailar sönder sångerna. Jag håler med, men fyfan vad likt det är Michael Jackson, han gör exakt samma sak. Jag råder er, lyssna på We are the world med Michael Jackson på spotify eller något. Det går inte lyssna på det, han wailar sönder sången. Han förstör den. Är det självmord att ta livet av en egen låt?

 


Kan det misstolkas?

Jag skrev nyss ett sms, men jag är besvärad. Det kan ha misstolkats så jävla hårt. Fast det kanske bara är jag, jag vet inte. Det löd så här:

"Inte hans iaf, den är skön som fan :P lite större än min så han hade problem med att få hit den, men nu är den här och jag har den helt för mig själv ;)"

Vad säger ni? Nää, det är nog bara jag.

Musich

Idag var vi uppe hos Robin och spelade in en ny film, den fulaste ever. Vi kallar den Genderqueer. Sen drog jag och Hulthén hem till mig och spelade lite musik, men vi kom inte någon vart. Så vi kanske tar tag i det senare ikväll igen. Sen vid tio så blir det upp till Robban eller Robin eller Robert eller vad vi ska kalla honom. Vi kör på Sören. Vi drar upp till Sören vid tio. Sen blir det en typisk kväll för oss, som den gamla goda tiden. Fan vad äcklad jag kommer bli, usch för 121.


Ekonomiprov

Idag var ekonomiprovet den stora händelsen. Det gick nog sådär. Sen var det bara matte, sen helg och det är så jävla skönt. Fan vad jag älskar helg.

 

Ikväll är det Idol och det blir väl att se på det med Cliff och kanske någon mer. Låt oss anta det i alla fall. Inget roligare händer, vad dystert.

 

En sak skrämmer mig, men det ska jag inte ta upp, då skriker ni också.


Elva

Jag hänger inte med. Tiden går så fort, dagar flyger förbi. Jag har ingen aning om hur jag kan ha roligt ibland, men det kan jag och jag är säker på att det är så du vill ha det. Du vill att jag ska vara glad, inte sant?

 

Jag vet inte hur, men det har gått elva år nu, idag. Elva långa år och jag har klarat det.

 

Om 16 dagar fyller jag 17. Senast du såg mig var jag bara fem. Fast jag vet inte, du kanske ser mig hela tiden. Eller kanske bara dom tillfällena när jag hälsar på? Som idag?

 

För elva år sedan. Det var inte ens en tredjedel av mitt liv. Då fanns du fortfarande, du andades, du gick, du levde. Jag saknar dig, något ofattbart ibland. Som nu.

 

Jag minns knappt hur det är att ha en mamma. <3

 

 


Snart fotboll

Ja om 29 minuter börjar det. Matchen där svenskarna behöver vinna mot Albanien och sen förvänta sig att Malta ska ta poäng mot Portugal, lycka till. Men tills dess så ska vi se på Simpsons.

 

Eller vänta, det gick ju inte. Cliff ockuperade ju tvn. Då blir det The Hills.


Vi måste sett efterblivna ut

Igår gick vi in på Team Sportia. Där finns ju en sådan där sko. Inne i en behållare med luft, och sen ett lager med vatten så det ska se ut som att skon står i vatten. Lite onödigt kan ju tyckas. Där stod vi - jag, Claes och Cliff. Vi tittade förundrat på denna makalösa uppfinning och försökte bestämma oss för om det var vatten eller inte runt skon. Vi kom överens om att eftersom skon var helt torr och alla delar av den i sig var torra så stod inte skon i något annat än luft. Vårat hämningslösa stirrande avbröts av en kall röst som sa: "Tänk er vad efterblivna vi måste se ut nu alltså". Det var Cliff.


Håltimma

Nu gick jag upp imorse med en skoldag timmarna framåt. Sen visar det sig att vi inte hade någon lärare på engelskan. Sen kom jag då hem igen och nu sitter jag här i min ensamhet. Claes åkte hem till sig för att spela Ayon. Jag förstår mig inte på varken Ayon eller WoW.

 

Precis nyss hörde jag ett skrapande metalliskt ljud. Typ som om det kom från utanför mitt fönster. Även om det är gräs där. Det gick en illning längs ryggraden. Jag satt helt stel med munnen på ett sådant sätt att alla skulle anta att jag försökte säga:"Jag är en häst". Sen vinklade jag mina hästöron utåt, då hörde jag det igen.

 

Ja i alla fall, bli inte förvånade om detta är mitt sista blogginlägg. Skrapande metalliska ljud är inget att leka med.


Innebandy

Jag var iväg och spelade innebandy nu under kvällen. Jag gjorde några mål, eller okej, jag tappade räkningen. En uppdatering om hur dagen löpte på idag kommer imorgon. Så är det bara. För nu ska jag trots allt sova.

Du galne Uppsalabo

Jag har fått en kommentar från en fullständigt galen Uppsalabo. Han sa att jag var patetisk. Haha, vad fan vill du mig? Försöker du skrämma mig? Du ska inte äta mig va? Påhittig som få. Nej, men jag tänkte bara säga att jag vet var du bor Cliff. Bu. Sluta säga sådant, du sårar mig. Hårt, inombords.

IKEA på Spotify

Herre Gud! Oh my God. Så här är det. Jag lyssnar på musik med Spotify, som vanligt. IKEA Family hade någon reklam och gissa vad det var för musik? Ja precis, inte så svårt att gissa.

 

Det var samma musik som vi har i Morgonfrillan! Fatta, om ni hör reklamen på Spotify så ska ni tänka på morgonfrillan direkt. Så är det bara.

 

 

Ja, även om jag är partisk så kan jag se bristerna med denna filmen. Förlåt mig.


Barndomsminnen

Låten här nedanför är Jerry Williams - Did I Tell You. Egentligen ville jag ha Git It, men efter att ha sökt igenom hela youtube utan minsta resultat, förutom några usla covers, så valde jag att ta Did I Tell You istället.

 

 

Jerry Williams, vad skön du är. Du påminner om när jag var liten och umgicks med Per. Du påminner om Pers förrförra rum, det med brun heltäckningsmatta. Till exempel när vi åt sådana där kolasnören och jag drog in mitt i munnen samtidigt som jag tuggade, ovetandes om att snart kom det ett hårstrå som satt fast på snöret. Sen spydde jag, men det är oviktigt.

 

Du påminner även om när vi spela någon låt med dig, jag kommer inte ihåg vilken. I vilket fall så upptäckte vi en rolig sak med att låtsas slå varandra. Per låtsades slå mig, jag låtsades få ont.

 

Pers förrförra rum påminner om när jag ramlade och slog i ryggen i kanten på hans vassa säng och det gjorde stört jävla sjukt in i helvete sabla fucking ont och det började blöda.

 

Jerry "Jerka" Williams, för mig påminner du om brutalt hemska upplevelser i min barndom. Men fan vad bra du är. Även om jag skadar mig när jag lyssnar på dig, vare sig det är på låtsas eller på riktigt så kommer jag aldrig i hela mitt liv sluta lyssna på din musik.


Hej

Hej alla mogärdebarn.

Johan Hult

Jag kan ha pratat i telefon med den gamle HV-profilen Johan Hult innan. Men bara kanske. Inget jag vet riktigt. Han brukar tydligen ringa min bror och fråga hur det var på jobbet och sådant. Så det kan ha varit han, han presenterade sig inte. Totalt ointressant i så fall. Om jag verkar uppspelt så kan jag säga att, nej jag är inte så uppspelt. Tänkte bara skriva det.

 

Nu pratar jag i alla fall med en betydligt mindre intressant människa.


Bilspeedway

Nu har det börjat då. För fyra minuter sen. Då började bilspeedwayn, århundradets fulaste sport, dit ska jag efter att jag har duschat. Då ska jag vandra hundra meter genom skogen till allas våran motorstadion. Där utspelar det sig. Men först ska jag som sagt duscha, hej.

Ofrivillig sovmorgon

Idag kom Claes och väckte mig vid fem över. Jag hade försovit mig, därav väckte han mig...

 

I alla fall så kände jag att det var tur att han kom så tidigt, så att jag nog hinner ändå. Så gjorde jag mig i ordning och sen stack vi. När vi kom närmare skolan märkte vi att Lööf och David var på väg upp till Lööfs och vi undrade helt enkelt varför. Sen avbryts mina funderingar av att Claes slår på sitt cykelstyre och säger: "faan också, vi har ju inget projektarbete!". Då säger jag att det spelar ju ingen roll, för vi har ju ändå språk innan. Men då kontrar Claes med att klockan var halv 10. Det var då min turdag slutade. Det var då jag märkte att Claes inte hade kommit och väckt mig vid 08.05, han hade kommit och väckt mig vid 09.05. Han hade hoppat över sin spanska, jag hade försovit mig. Jag hade missat hela tyskbesöket där vi skulle få ställa helt ointressanta frågor till någon som hette Steffen i efternamn. Vilket oflyt. Hur kunde jag inte ens märka det när jag kollade på klockan? Haha, jävla sjukt.


Ken Ring, Basshunter och den där franska jäveln

Ken Ring och Basshunter, vad håller ni på med? Ni befläckar Spotify. Jag försöker njuta av min absoluta favoritmusik på min alldeles egen spellista MegaAwesomeMusicFaan, men nej då. Där stampar Ken Ring och Basshunter och nån fransk tönt in och avbryter det hela. Ken Ring, jag har nämnt det förut, din reklam är fruktansvärt ful. Basshunter, du pratar fruktansvärt ful engelska, inte för att jag är mycket bättre, men ändå. Du påminner om David Lundgren när du säger: "It's pretty good, actually". Jag hatar era reklamer. Inte gör det något bättre att man inte längre kan muta (läs; mute) på tangentbordet. Utan nu måste jag sträcka mig efter högtalarna och trycka på power-knappen för att få tyst på er. Trycker jag på mute så pausas reklamen också, så förargligt.

 

Känner att jag har verkat otroligt bitter dom senaste blogginläggen. Jag är nog gravid.

Dagens låt, förövrigt: Nickelback - This Afternoon


Lakrits

Lakrits, vad fan är det med lakrits? Det är ju äckligt. Hihi. Inte gott i alla fall, enligt mig. Visst, jag håller mig med andra ord undan från att äta det. Men vad händer när det ligger i samma påse som andra delikatesser? Jo, lakritsen smakar givetvis av sig. Varför ska just lakrits vara den enda godissorten som smakar av sig? Den äckligaste av dom alla. Det är ju lite synd tycker jag. Speciellt nu när pappa har börjat köpa kolaskruvar också, då kan jag inte hålla mig borta.

 

Förut plockade pappa alltid ut godis i sina godispåsar noggrant för att ingen annan i familjen skulle tycka om det och ta det ifrån honom. Nu när han lade i kolaskruvar så är det ju jättejobbigt. Lakritsen som är till för att avskräcka oss smakar av sig på kolaskruvarna och det är inte längre lika gott. Men fortfarande fruktansvärt gott. Vad gör man? Jag tar ändå.


Mina och Linus planer

Nu har vi mer eller mindre bestämt oss. Vi har haft en del idéer och så. Men nu har vi bestämt oss för att vi ska göra en totalt oseriös film om delar av stormaktstiden. Rättare sagt ska vi fokusera på Konungariket Sverige vs SkitDanmark. Det kommer bli väldigt intressant. Vi ska nu skriva en hel film, sen ska vi få filmkontrakt och bli rikskända. Det är våra planer. Låter det osannolikt? Nejdå.

Johan Falk

Fan vad bra det är. Det bara är det. Visst, det är svenskt och säkert inget som går hem hos kritikerna. Men fan vad jag gillar det. Jag älskar de här filmerna. Jag sitter verkligen spänd hela tiden, och jag älskar det. De är riktigt spännande och bra, de här filmerna! Damn. Nu har jag sett "Gruppen för särskilda insatser" och "Vapenbröder", nu ska jag se "National Target". Det ska bli mig ett sant nöje!


Det här var något nytt!

Jag sitter här och skuggar igenom religionsboken. Jag börjar bli trött, så jag gäspar till. Till min förskräckelse får jag en sådan störd kramp i hakan, eller någonstans vid hakan/halsen. Det gjorde stört ont och spände som fan. Haha. Hur fan sträcker jag ut det här nu då? Jag fick helt enkelt vänta in att det skulle släppa. Nu känns det jättekonstigt! Det var definitivt något nytt för mig. En dag genomförd, en erfarenhet rikare, så att säga.

Handla lite

Nu ska jag gå och köpa en flaska Coca Cola och en tomat. Jag tar med mig 24 kronor, 24 enkronor, 24 stycken enkronor. Ni som inte testat detta, det tynger ner byxorna lite. Alltså det är ju inte tungt, men tyngre, som fan. Sen ska jag göra tacos och titta på det senaste avsnittet av How I met your mother. Det ska bli roligt. Jag älskar tacos, jag älskar How I met your mother, jag älskar Coca Cola, jag stör mig aningen på det Gabbe håller på med, men totalt sett en bra dag. Förutom ett prov, ett stort läxförhör och förvånandsvärt många engelska ord som jag inte redan kunde. Ni vet, jag är annars bäst på engelska. Brutalt bäst. Det säger jag egentligen bara för att det är det enda teoretiska ämnet jag har MVG i. Lite måste man få skryta, när man får chansen.

Hasse Aro på Spotify

Vanligtvis brukar det byta bild efter några sekunder, men den här bilden stannade hela tiden. Hela tiden när jag lyssnade på Caroline med Status Quo så lyste Hasse Aro med sin närvaro. Han ville lura mig att det var han som sjöng. Men jag har sett Status live, så mig lurade han inte.


Roast på Berns

Nu ska jag börja titta på Roast på Berns, något försenad. En halvtimme försenad. Det verkar ju faktiskt som att Bert Karlsson har ett ganska grovt förråd med skämt. Enligt förhandstitten på Aftonbladet.se. Jag älskar Aftonbladet.se, det är så informativt. Lät jag ironisk nu? Jag gillar faktiskt Aftonbladet, även om dom kanske inte är dom mest kompetenta journalisterna, en del av dom.

Reklam med Ken Ring på Spotify

Jag hörde nog det roligaste någonsin idag. Det var första gången den kom upp för mig. När jag lyssnade på mitt älskade Spotify. En hes, sensuell, ja sensuell, vidrig med andra ord, röst började prata. En reklam. Det var Ken Ring, en rappare. Han avslutade reklamen med att säga: "Lyssna på min platta just nu på den grymmaste tjänsten i hela fucking världen, Spotify". Jag skrattade, eller inte skrattade. Jag mer fnissade till.

Livet är dystert

Jag har aldrig mer varit med om en lika typisk söndag som den här. Eller jo det är klart, annars hade jag ju inte kallat det för en typisk söndag. Det är grått och trist, det regnar, jag har suttit inne hela dagen. Ingen vill vara i närheten av mig och jag har fruktansvärt tråkigt. Jag känner mig oerhört dyster och jag funderar på att gå ut och gå en sväng. Tanken på att det är skola imorgon gör mig illamående och jag vill sova, men jag är inte trött, alls. Jag måste gå ut, hejdå.

Sha vs Tja

Jag kom och tänka på en sak just nu, när jag skrev med någon random fjortis. Hihi. Varför envisas dom med att stava hälsningsfrasen "Tja", som "Sha" istället? Fruktansvärt onödigt tycker jag. Det får det att se ut som något helt annat språk, typ tyska och vem hatar inte tyska?

 

Och varför i hela världen skriver man okiii, neii och tiep? Fattar dom inte att det är fult? Det är så roligt att dumförklara folk man inte känner på msn. Fruktansvärt roligt, vi skrattar åt dom i en enda kör.

 

Jag tänkte att jag skulle titta lite på det där dejtingprogrammet Dagens Man, med Carolina Gynning som programledare. Bara för att Katrin Zytomierska recenserade det så bra. Jag störde mig något otroligt på den tjejen som den andra killen valde. Vad är det för stil? Hon hade varit den absolut första jag släckte ner. Hon var ju en över tjugo år gammal fjortis. Vad tänkte han med? Hoppas han ångrar sig. Hon kunde ju inte ens prata, hon bara fnissade.

 

Men ska väl erkänna att även om jag irriterar mig på sådant här, så ser jag det som underhållning. Jag tycker helt enkelt det är lite kul. Ungefär som att jag hatar att bli rädd, men älskar att pressa mig när jag tittar på exempelvis en skräckfilm. Som det förövrigt bara finns ett fåtal av som inte är pinsamma.


Kepsdag

Idag hade jag, Cliff och Claes kepsdag. Riktigt lyckad bild på alla oss måste jag säga.

Jag steker inne på Lidl och ser oförskämt trött ut.

Och kepsen, jo den använde Claes i femman.


Aktiekunskap

Vi har en väldigt intressant bok när vi läser aktiekunskap. Det handlar i stort sett om den här lyckliga familjen genom hela boken. Dom är lyckliga, för dom får hålla på med det dom älskar mest, aktier och fonder. Wiho.

En lycklig familj framför en otroligt vacker spargris! Tänk vilken lycka. Mycket bättre än tv-shop och sådan där annan påhittad glädje.

Hur ofta sitter inte ni hemma tillsammans, hela familjen och äter från en gigantisk skål med smågodis? En i taget, inte två händer som gräver samtidigt, det är smutsigt. Tänk på att ni är Svenssons.

Tänk vad underbart. En varm sommardag och alla i familjen läser gemensamt igenom börsnoteringarna i dagstidningen. Ren och skär familjelycka.

Här poserade dom helt enkelt bara framför kameran och bilden var ju för fin för att slängas, så den togs också med i boken.

Full fart! Med en stabil privatekonomi har hela familjen råd med fräsiga räsercyklar. Till och med grabben längst till höger har fått på sig.. något på huvudet.

När ungarna var klara med sin läxa så fick dom äntligen läsa igenom årsredovisningarna från dom olika företagen. Det var något dom hade väntat på under dom senaste 365 dagarna.

När ungarna äntligen har gått hemifrån tar "the adults" tillfället i akt och gör det som dom aldrig har tid med när ungarna konkar runt med sina aktier och fondbesparingar med mera. Dom kollar in börsen på text-tv istället. Moderna grejer som ungarna inte förstår sig på.

Förutom dom fräsiga cyklarna hade pappa även råd med en hel ratt till sin drömbil.

Var ligger Tanzania? Eller var ligger Ericsons högkvarter? Dottern frågar glatt med en utmanande blick var dom förbannade japanerna anföll Pearl Harbour. Hon syftar på att om inte dom hade gjort det så hade inte amerikanerna gått med i andra världskriget och Hitler hade fått sitt tredje rike. Precis som den lilla flickan ville.

Se så glad man är när man postar sina räkningar. Han står där lite käckt med benen böjda och ett brett leende. Precis så som vi gillar vår familjefar.

Men glöm inte att på internet finns det skojiga saker för hela familjen.

Att bygga med lego ser pappa bara som en kul grej, han vet ändå inte så mycket om aktier och fonder.

Nej du får inte ta den godissorten, för den hör inte ihop med dom fonderna du borde spara i.

I slutet av boken lär föräldrarna sina barn att det är fint att peka, visst är det? Blir man inte så otroligt glad av denna boken?

 

 


RSS 2.0