Grej of the Day

Kommentaren:

-nawwwwww ÄLskling älskar dig mest av allt på denna jävla fucking jord

 

Med svaret:

-naww du skriver såå fint så man får tårar<3

 

Eller varför inte att en tjej aldrig har blivit älskad av en tjej? Väldigt konstigt. Eller att när jag skulle gå på lunch idag så sa dom till mig att: "Filip, om du kommer för sent efter lunchen så vill vi att du ska veta att det finns ingen här som blir arg på dig. Vi blir inte arga på dig". Och det var ju skönt att veta? Hon sa det med så trevlig ton i rösten också så jag blev helt lugn. Sen kom jag för sent.

/ShaShaa


God Natt

God Natt. Eller bara natt. Det är värdelöst. Det finns inget att göra på min praktikplats. Jag ser inte fram emot att vakna imorgon.

Huh?

Till: Maken
Sms: Åker om 2 timmar med Anders till Sthlm. Du måste skriva på min sida på Facebook att "det skall bli skönt att snart åker" för Jonny tror att det är dig jag skall åka på spa med. Det kommer bli skönaste helgen på länge för mig. Bara jag inte stannar i sängen hela helgen. Det finns ju risk för det med Andres :P Vi hörs på måndag igen. Puss
Svar: Skönt att du åker. Jag hoppas att Anders kan stå för boende åt dig när du kommer hem. Du är en äcklig falsk hora.

Förklaring: Skulle åka bort på en weekend med min älskare och skulle få alibi av min närmaste vän Johanna men skickade till min man. Han blev väldigt arg. Jag tror att han blev lite ledsen också men han visar inte det och det är lite töntigt av honom. Jag hoppas att vi kan bli vänner igen och till slut leva ihop igen.

 

Subba.

/ShaShaa


This Dream Is Over

Den låten får mig att tänka på när jag började gilla Mando Diao. Hur jag kunde sitta i timmar och lyssna på enstaka låtar. Precis som när jag började gilla Lars Winnerbäck. Jag hade tänkt ge honom en chans. Jag tog över tre låtar till min mp3. För att ge honom en chans. Jag kommer ihåg dom här låtarna väl. Solen i ögonen, Hugger i Sten och Kom Ihåg Mig. Det slutade med att jag tryckte tillbaka till den låtföljden hela tiden. Hela jävla tiden. Sen var det Mando Diao ja. Den kvällen för några år sedan när jag kom på att jag gillade dom. Egentligen gjorde jag inte det mer än något annat band. Men jag hade sagt det till folk bara för att jag också skulle ha ett favoritband. Så jag tänkte att jag kanske skulle lära mig några låtar. Så jag gick in på SwedeTab. Jag kollade igenom dom låtarna som fanns där. Jag fastnade för You Can't Steal My Love direkt. Och The Band. Herre Gud, The Band! Jag får rycket av den låten. Jag skapade nyss en spellista på Spotify som jag döpte till MegaRycket. The Band var den första låten att infinna sig i den listan. Sen var jag såld, kan man väl säga. Man kan väl säga så? Sen märkte jag att alla låtar blev mycket bättre ju mer man hörde dom. Nu är Per här, jag hann inte riktigt dit jag skulle komma. Men aja.

Studio

Igår, gårdagen. På ensemblen. Då var många iväg till Kettilsås och åkte skidor. Så vi fick bilda en grupp och sen skulle vi spela in en låt i studio. Det var hur töntigt som helst. Vi fick spela Kärleken Väntar med Kent. Gnällkent. Nej jag ska inte trycka ner dom. Dom lär ju knappast se det här, så det förändrar ingenting ändå. I alla fall, helt fel tonart. Så jag lät väldigt mörk och homosexuell. Lite tysk, med andra ord. Och så sjöng jag en skratt istället för ett skratt. Men det är en annan historia.

/ShaShaa


Hästpojke

Nu är jag också hästpojke! Titta på mig, jag är hästpojken! Snyggt va? Det är läckert. Nej, inte bara läckert. Det är festligt och fräsigt. Hästpojken.

/ShaShaa


Sämst dag

Världens äckligaste mjölk. Jag tar en klunk. Känner hur en äcklig vibration vandrar genom kroppen. Jag kollar, är denna utgången? Nej, det är den inte. Men ändå så jävla äcklig. Jag är allmänt deppig. Jag sitter och lyssnar på lugn fin musik. Sen ska jag se Eternal Sunshine of the Spotless Mind. Det kommer inte få mig på bättre humör, men nu vill jag inte det heller.

/ShaBlää


Mat

Johan är farlig, jag är farlig. Vi är farliga. Jag åt kebabtallrik igår. Idag frågade Johan om jag ville ha. Jag tackade och tog emot. Nu känner jag det krypa inom mig. Döden. Jag känner döden komma. Inte bara kebabtallriken. Så mycket mer. Inte bara mat. Jag tror jag håller på att bli deprimerad. Jag kanske gör något åt det? Detta kanske bara är ett simpelt försök att få uppmärksamhet för att denna bloggen ska erövra världen, även om jag blir ännu mer tönt av det! Den ska bli störst! STÖRST! Fast ni vet inte om jag menade allvar om det där, om depressionen alltså. Ni vet inte, bara jag vet. Och min närmaste vän. Bara vi vet. När jag är borta, så vet bara han.

/ShaShaa


Jag vill ha

Jag är så sjukt sugen på en kebabtallrik från Vägkrogen, ja den är god. Jag vill ha! Jag måste dock ha skjuts, ingen vill skjutsa mig, det är väl förjävligt? Vi har förövrigt spelat in några låtar med Viktors zoom nu. Det låter konstigt.

/ShaShaa


Panikångest

Tänk så många morgnar som jag vaknat av att Claes ringer på dörren och jag har försovit mig. Jag får panik. Idag var ingen sådan dag. Idag vaknade jag av att det ringde på telefonen vid tio i tio. Sen fick jag inte tag i min telefon. Den ligger mellan bordsskivan och skrivbordslådorna på natten. Den bara gled längre och längre in och jag fick inte tag i den. Det var deprimerande. Men det gick rätt bra ändå.

 

Nu har vi fått låna Viktors Zoom. Det innebär att vi ska spela in lite idag, med halvtaskig kvalité, istället för taskig. Så jag gick in till mig och Lööf skulle komma när han hade skottat hemma hos sig. Så jag sätter mig i soffan och somnar. Jag somnar i soffan. Jag vaknar av att Lööf ringer på dörren och jag får panik, jag får för mig att jag har försovit mig igen. Jag mår dåligt, jag vill inte. Men sen kommer jag på att det är Lööf och att vi redan har slutat för dagen. Nu är jag lycklig igen.

/ShaShaa


Motimate

Återigen har Spotify lyckats göra saker roligt. Dom har nämnligen låtit Motimate göra reklam. Det är tydligen någon form av träningssida. Dom hjälper en med träningen, med upplägget och program och sådant. Så här stod det på deras hemsida:

 

"Ditt träningsschema är kompatibelt med din mobil och du får kontinuerligt påminnelser som verkligen ökar din motivation att genomföra passet."

 

Jag ser det verkligen framför mig hur man får smsen som motiverar en på detta sätt. "Hörru tjockis, du måste fan röra på dig, du ser ut som trash", "Du kan inte se snoppen, nananananana", "Kjell är så jävla slusk, nu sitter han där med chipspåsen igen, fyfan vad vidrigt och han luktar illa, och så jävla fet." med ett följdsms som lyder; "alltså, vi skrev sms-roulette, jag skojade bara! :)".

/ShaShaa


Jag tänkte...

Jag tänkte skriva ett inlägg här med massa ord, korta sådana som inte skulle framstå som vettiga på något sätt. Jag har fått jävligt mycket inspiration. Men jag avstår. Jag orkar inte rada upp alla.

/ShaShaa


Romantikens Konung

Nu sitter jag här och lyssnar på Pärlor åt Svin. Ni må tycka jag är efter, men så här mycket bryr jag mig: -. Så nu slår det mig hur fint han skriver, verkligen fint. Jag gillar hur han skapar kärleksfulla, romantiska kommentarer med att slänga in något engelskt ord. Det är vackert.

 

"På pojkarnas lista, står du högst i topp
Men blir bemött som du vore trash.
För killen som har snott dig på höga belopp,
Vill inte ha nån fru, bara cash."

 

Det är så här det ska vara. Jag ska börja prata så, sjunga så, dikta så. Nu diktar jag inte så mycket, men det går säkert att börja någon gång.

/ShaShaa


RSS 2.0