Bytt däck

Så nu har jag bytt däck på bilen åt pappi. Så nu får jag en egen bil som belöning! Vi ska åka och titta på det imorgon. Pappi funderar på en Volvo XC90 från 09. Men jag vet inte. Vill hellre ha något finare och inte någon jävla tattarbil. Jag menar, jag har förfan bytt däck då förtjänar jag väl lite bättre? Tänkte mig en Morgan. Fast det är ju mer anpassat för sommaren här i Sverige. Så jag kanske tar en annan också. Något enklare, typ en Audi TT. Det faller girlsen för. Så när jag kommer inglidande till skolan med den nästa vecka så blir det finlir. Så sjukt irriterande idag när jag beställde mat från El Bulli i Katalonien i Spanien. När den där jävla springpojken kom till skolan så var ju maten kall. Och den där tönten fattade ju inte ett ord svenska så jag fick slå honom flera gånger i magen och på näsbenet innan han fattade att jag inte tänkte betala för hans skit. Så störande när världens så kallade bästa restaurang inte ens kan hålla maten varm.

Vi spelade innebandy i fredags

I fredags så var det typ någon innebandyturnering i Smålandshallen. Vårt lag hette Mänskligheten. Det gick inte så bra. Vi typ sög, hårt. Vårt lag gjorde fyra mål och jag gjorde tre av dom. Men vi förlorade ganska hårt. Woho. Herregud, jag har ju inget att skriva.

Den här låg i garaget

Denna kartongen hittade jag i garaget när jag ställde in min gulliga röda damcykel. Det är ju lite som två alternativ här alltså. Man kan välja att tolka det antingen positivt eller negativt. Men visst står det "You look" och sen kan man antingen välja "gr" eller "fat". Och det är ju som sagt ens eget val om man vill se ut att vara grrr eller fet. Spännande. Indeed.

 


Så här såg det ut när...

Så här såg det ut när jag kom hem till Claes igår. Kan man ha roligare när man umgås? Sociala som bara den var de. Claes sitter vid datorn och kommunicerar med några andra CoD-spelare via headset och Per ligger i Claes säng och spelar Guitar Hero. Men det är så här de umgås med varandra. Fick även veta att tydligen så brukar det vara ännu värre, då brukar även Per vara upptagen med att kommunicera med andra Guitar Hero-spelare via ytterligare ett headset. Jo, men det verkar väl kul som attan.


Jag är en sann hjälte

Detta är en film ni bara måste se. Jag är ganska omtyckt över hela världen faktiskt.

Tryck här och se min fantastiska hyllningsfilm!


Fail, så fail

Det är så här att jag har pengar nu för ovanligthetens skull. Så jag tänkte att jag skulle byta upp mig i förstärkarväg. Inget större, bara den där på 30w. Mycket bättre än den jag har nu åtminstone. Det är så att jag tror att jag har pengar så det räcker efter nästa studiebidrag plus att jag kanske får några hundra för min gamla. Men då kommer det där lilla problemet.

 

DH, DreamHack. Vad fan ska jag där och göra? Jag är inte ett så stort fan av datorer och spel. Kul någon gång om året, men inte så där kul att det är värt pengarna där. Dels hade jag haft råd med förstärkaren nu nästan om jag inte hade köpt biljetten till DH. Sen så kommer jag slösa bort alla pengar på mat ändå. Så jag kommer inte kunna köpa den där förbannade förstärkarjäveln. Så jävla tråkigt.

 

Men imorgon har jag sovmorgon till halv ett i alla fall. Så det är ju något positivt i allt elände. Som han sa.

 


Vilken misslyckad helg

Aldrig varit med om något liknande. Vi skulle på fest, men sen var det ingen fest, men sen var det fest. Sen så kom två farbröder med pistol och sa att så där fick vi inte göra. Men det är oviktigt. Vad har jag då lärt mig av denna helgen?

 

Vissa grejer ska man inte göra inne i stan. Och att Tove är så sjukt söt att det är läskigt att titta på Idol. Man liksom glider in. Och sen märker man att man inte riktigt är där och så känner man sig ensam och övergiven. Det är grymt, hemskt grymt.

 

Imorgon är det innebandy direkt på morgonen. Innebandy är så stört kul, jag vet inte varför, men det är så fruktansvärt roligt bara. För första gången sen mellanstadiet typ ser jag fram emot gympan i skolan.

 

Annars är ju träning inte alltid så kul, bara viss sorts träning har vi kommit fram till ikväll ju. ;)


Otroligt festsugen

Jag vill festa, jag vill på fest. Fan då. Men inte blir det något med det. För jag, Freddy och Andreas är de tre oturspojkarna. Jag tycker synd om oss och jag bönfaller er att göra detsamma.

Titta vad jag köpte idag

En sådan där grej. Som man har runt halsen som håller fast munspelet så man kan spela gitarr och sjunga samtidigt. Jag tänkte, det är ju så kul, så nu kan vi spela country typ, det blir roligt. För det kommer låta jättelöjligt.

 


Mattias har tagit körkort

Mannen på bilden tog idag körkort. Grattis till honom. Jag åkte med en sväng genom stan, ner mot Östanå, till Donken. Sen åt vi där och jag är så lycklig och varm inombords för att dom har fått lite vett i skallen och åtminstone tillfälligt återinfört Big Tasty.

 

Sen så satte vi oss i bilen igen och åkte ut mot Kettilsås. Väl framme där så gick vi mot backen, men sen kom vi fram till att vi var alldeles för fega för att gå upp i mörkret som omgav oss. Men sen åkte vi, vi åkte förbi Tjustkulle, men det var ju meningslöst. Sen åkte vi till Maxi och jag köpte lite godis.

 

Sen senare så spelade jag innebandy med det vanliga "gänget" plus några till. Det var roligt som vanligt och det gick väl bra i slutet. Fast innebandyn är ju inte lika intressant som körkortet. Grattis än en gång, haha.


Tänk att bli gammal

Har inte skrivit något inlägg under hela helgen och inte heller igår. Så nu jävlar var det dags.

 

Igår efter idrotten när jag cyklade hem och lämnade grejerna. Jag erkänner, jag drack en sådan där Burn också. Jag satt där på pappas sängkant och tittade ut över kvarteret som belägrats mer och mer av höstens iskalla, glädjedödande soldater. Poetisk är jag idag med.

 

Då såg jag hur en tant. Eller dam kanske jag ska säga, låter ju trevligare. En dam gick förbi. Långsamt, med sin rullator. Hon stapplade fram i en hastighet som kunde betraktas som närmast obefintlig. Hon såg inte lycklig ut. Hon var väldigt gammal, hon kanske har sett allt hon vill se? Bara hon vet. Väldigt gammal, som sagt.

 

Jag kom att tänka på hur jag skulle vara när jag blir gammal. Jag kanske inte ens lever i hennes ålder. Åtminstone kanske jag inte kan gå, min kropp kanske inte klarar av det. Tänk vad avundsjuk jag skulle vara på henne då. Om jag kommer ihåg den stunden när jag är så gammal. Då ska jag tänka att hon borde ha varit lycklig att hon kunde gå. För det kan inte jag.

 

Fast nu ska jag inte gräva ner mig i det mer. Jag har trots allt förhoppningsvis typ 80 ljuvliga år innan jag behöver tänka denna tanken igen. Tänk vad mycket man hinner med på den tiden! Till exempel kan man sätta sig på en strandbar i Berlin med sand på golvet. Sen kan man sitta där och bara tänka på att man har en lång tid framför sig med folk man tycker om och hatar. Man kan ta fram en gammal skolkatalog och kryssa över vissa personer. Det har jag gjort, hela katalogen från förskolan är ju förstörd. Ledsamt, måste jag säga.

 

Sen är inte vissa personer med i skolkatalogen, men dom är upp och nervända ändå, så det spelar ingen roll ;)


De valde den bilden!!!

Jag är grovt missnöjd över kvalitén på denna bilden som jag tog med min mobilkamera. Men ser ni Claes på bilden? Det är han på skolfotot. Det är så att vår dansande fotograf tog väldigt många bilder. Han tog extremt många bilder, han tog bilder hela tiden. Alla var seriösa. Men sedan kommer den där punkten när Claes bestämmer sig för att göra vad han kallar för ett rape-face. Han gör alltså ett rape-face på det som visar sig vara det sista kortet fotografen tar.

 

Idag fick vi skolkatalogen då. Givetvis så hände det. De valde den bilden. De valde bilden där Claes gör sitt rape-face. Claes gör rape-face i skolkatalogen! Underbart.


Det snöar

Hallå, det snöar? Vad är det för idé egentligen. Det kommer ju smälta bort imorgon ändå. Då blir det slask. Kul, kul. Trevligt att cykla i motvind också. Härligt! Woho. Men eftersom det är snö ute så tänkte jag sätta mig här och titta på en film. Four Christmases, perfekt val ju. Jag får väl hoppas att den är bra.


Naturkunskap

Imorgon har vi läxförhör i Naturkunskap. Fast det är ett prov, med tanke på att alla som fick IG var tvugna att göra om det och det är mycket större än ett läxförhör. Själv har jag inte gjort det alls än! På något sätt har jag fått in en rytm i läsandet och på något sätt lyckades jag få mig själv intresserad, så det ska nog gå bra! Hoppas jag.

Förövrigt ska vi om tre veckor spela upp på musiken, eller Ensemble A, som det heter. Det ska bli sjukt fult. Fast det är klart att det kommer bli kul att köra min chilla liveversion till When You Say Nothing At All. Det är inte jag som har valt låten, men fan vad kul det kommer bli att stå där med gitarren och töntdansa. Det kommer bli kul.

Sitter och tänker

Vad fan gjorde jag den 26 oktober som gjorde att jag plötsligt fick 71 jävla unika besökare på min fula blogg?! Jag har förlorat minnet på ett så brutalt förnedrande jävla sjukt irriterande sätt.

Titta på 17 Again, den filmen är väldigt bra faktiskt. Jag har väl aldrig gillat Zac Efron eller hur han stavas med tanke på hans förflutna i High School Musical! Men den här filmen var ju inte på det sättet alls och den var riktigt rolig. Det gillar vi! Förbannat roliga sekvenser. Huhu.

Nu ska jag sova, kan inte detta gå över snart. Det gör så ont. Speciellt när jag äter. Jag har munsår. Hur fan blir man av med det? Går ju inte gapa, Får skriva brev till någon kunnig. Den personen blir nog glad. God Natt.

Jag fyllde ju år igår

Jag glömde nästan säga det. Det blev ju inget inlägg här igår. Jag kunde inte bry mig mindre. Det var den första födelsedagen i mitt liv som jag bara fick kuvert och ingen present! Inte en enda.

 

Kvällen spenderades hos Per där vi tittade på fyra avsnitt av Band of Brothers. Bra serie det där. Blev lite drygt i längden bara.

 

I vilket fall så förlorade IFK Göteborg idag mot AIK och därmed förlorade dom kampen om guldet. Damn. Sen kom det gäster hit. Nu är dom borta och jag ska fortsätta med mina chips och dippen därtill.


RSS 2.0