Reklam

Såg en reklambanner för Spraydate idag på felsms.com. Det är nog så här det ser ut om någon är riktigt desperat. Om man inte har haft något umgänge någonsin typ. Eller på väldigt länge. Evigheters evighet. För en ekonomielev som jag så är det ju rätt lätt att gissa målgruppen för den här annonsen. Rätt desperata människor.


Min tänkarbänk

Har ni sett det avsnittet av Scrubs när dom har en toalett på taket? Där man kan sitta och tänka och alltid kommer fram till det man undrar över? Jag behöver en sådan plats.

 

Det är väl egentligen inget speciellt jag undrar över. Jag vill bara kunna sätta mig ner och tänka. Låta tankarna driva iväg och skapa nya tankar. Jag har en sådan plats. Vi kan kalla den för min tänkarbänk. Tyvärr är den inte tillgänglig just nu - inte för mig i alla fall.

 

Jag pratar om bryggan vid Mattes sommarstuga. Jag älskar den känslan varje gång man kommer ut dit, sprintar ner för trappan och ut på bryggan. Sen står man där och blickar ut över den lugna sjön med så underbart fint vatten och underbar natur runt om. Där kan man stå hur länge som helst, men det är inget i jämförelse med hur länge man kan sitta på bänken som finns på bryggan.

 

När jag slår mig ner på den bänken kan jag sitta där i evigheter. Just där är jag hur känslig som helst. Jag tänker på varför saker blev som de blev, är som de är och varför saker blir som de blir. Jag tänker på kärlek och hat, sommar, sol och mat. Jag älskar den platsen. Helst skulle jag vilja sitta där hela tiden, men tyvärr hinner verkligheten ikapp en och sommaren försvinner. Nu är sommaren borta och det kommer dröja länge innan jag får sitta där igen och bara låta tankarna rinna iväg.

 

Jag försökte nu, precis nyss. Jag satte mig inne i lekrummet, men jag fick inte ut något alls. Jag vill så gärna få lite tankar genomtänkta och klargjorda. Kanske förstå vem jag är och vem du är. Varför du är som du är. Fast det går inte - jag behöver min tänkarbänk, jag älskar min tänkarbänk.


Här sitter Mattias, hittade tyvärr ingen mer seriös bild :)


Speedwaylan

Ikväll passar vi på. För imorgon är det studiedag och vi har vår första lagligt, inplanerade lediga dag sedan sommarlovet. Ikväll ska vi lana. Vi ska spela Speedway Liga och med andra ord köra i lag. Det blir nog rätt roligt.

 

Jag känner att den här bloggen har varit en jävla nördspeedwayblogg på sistone så jag måste börja hitta inspiration till att skriva något annat. Jag vill så gärna hålla uppe bloggen och skriva dagligen, försöka skriva något halvintressant och roligt på ett lamt sätt. Men det skulle vara så mycket enklare om jag hade en laptop och kunnat uppdatera lite när jag råkar ut för det jag skriver om. Annars glömmer man det och texten skulle ändå inte bli lika spontan och rolig om man skriver den flera timmar efteråt, när man redan har tänkt på händelsen så mycket att man själv tröttnat på den.

 

Det låter som att jag råkar ut för konstiga och roliga grejer hela tiden, vilket förstås inte är sant. Jag har ett precis lika tråkigt liv som er, som läser det här. Skämt åsido. Jag tycker om er, att ni ens orkar vara inne dagligen och kolla om jag skrivit något nytt, när jag inte skrivit på flera månader (?).

 



18 år sedan uttåget


RSS 2.0