Musik

Jag är jävligt estetisk, och då menar jag inte att jag är talangfull inom något estetiskt, för det är jag inte. Det jag menar är att jag har börjat se det positiva inom allt estetiskt och börjat uppskatta alla olika genrer av olika konstformer. Istället för att tänka att något är jättedåligt inom exempelvis film- eller musikindustrin så tänker jag att jag förstår varför många gillar det. Det är på senare tiden, jag har liksom börjat tänka mer på allt och alla. Jag skämtar ganska jävla mycket, men jag har börjat tänka på konsekvenserna av det och vad jag säger och sånt. Är det något som kan såra någon som jag inte vill såra så försöker jag helt enkelt vara tyst om det. Såg nyss på Henrik Schyfferts 90's tribute typ. Det var riktigt bra och det fick mig att tänka ännu mer och jag insåg att inget är roligt om det inte ligger något seriöst i grunden för det. Helt klart värt att se, gör det!

Tredagarsvecka

Denna veckan går vi bara tre dagar i skolan, på onsdag kväll är det up! Det är ganska så jävla underbart ju. Tills dess så kan jag ju avslöja till alla mina hängivna fans att jag har precis avslutat skrivandet på en ny låt. Nu existerar ni ju förmodligen inte, men det var fett coolt att skriva så ändå. Jag hatar att Scrubs är slut, världens mest  underbara serie. Återigen måste jag hylla Scrubs för dess musikval till alla olika sorters händelser. Kan det vara mer perfekt än att spela Book of Love med Peter Gabriel i slutscenen medan man ser framtidsbilder på alla huvudkaraktärer? Nej det kan det inte. Puss!

Uppdatering

Mina damer och herrar, jag försov mig till nationella provet och det var inte så kul. Nu missade jag det liksom. Annars är det inte så mycket att uppdatera om, helgen var något av ett helvete med pizza fredag, lördag och söndag. En fest där jag endast kunde koncentrera mig på att tycka synd om två personer. Fast nu ikväll var Zach Braff gäst på Söndagsparty! Zach Braff är tveklöst en av mina allra största idoler, han är en man som kan leverera förstklassig humor på ett ändå allvarligt och seriöst sätt. Han är även en väldigt duktig skådespelare och bra regissör, varje gång han väljer soundtracks till filmer eller serier där han medverkar blir musiken alltid så passande och vid dramatiska känslor så känslosam att Mikael Persbrandt skulle lipa sönder framför tv'n. Jag växlar alltid mellan att ha ett otroligt dåligt självförtroende, att tänka realistiskt eller att vara helt orealistiskt positiv. Just nu är jag positiv som attan och vill faktiskt bli någon form av humoristisk skådespelare, vilket jag förvånansvärt nog har stöd för av flera som jag känner. Det fattar jag inte, så där kommer det dåliga självförtroendet in i bilden igen. Klockan är mycket som aset och jag måste sova så att jag inte försover mig imorgon för då blir jag styckmördad och kremerad av Alf.

Suck!

Var och hälsade på kusinerna innan för en födelsedag ägde rum där för... ett tag sen. Det var trevligt måste jag säga. Fast imorn blir det nationella prov i engelska. Det orkar inte jag. Visste ni att Tomas di Leva hjälper mammor och barn som har ett utsatt läge under krig? Han ger dom säkert ett heligt äpple eller något. Förövrigt så har jag börjat lyssna lite på Smashing Pumpkins igen, dom är bra. Riktigt bra.

...så är'et

Jag kan verkligen sakna att se ett sms i inkorgen och veta att det är ifrån dig, saknar den tiden när vi pratade hela tiden och den tiden när du faktiskt tyckte om mig. Vart tog det vägen? Jag hatar att se dig med andra, så är det, att se dig med andra när jag aldrig har fått vara med dig. Jag hatar det. Du hälsar knappt när vi träffas, jag får nästan en känsla av att du undviker mig, men det är knappast möjligt. Varför skulle du göra det. Det var ju i helgen allt hände, everything happened this weekend. Bästa helgen på länge. Fast det höjer inte så mycket. Livet leker... nästan driver med mig tror jag.

Så ohälsosam man kan vara

Jag fattar inte hur onyttig jag är. Tror nästan jag köper en läsk varenda ledig dag. Chips och sådan skit äter jag alldeles för mycket av och jag rör mig fan aldrig. Tänker helt klart dra ut och springa två gånger i veckan nu framöver. Tagga ner lite med onyttiga livsmedelsprodukter. Och morgondagen kommer bli ett rent helvete. Vad ska jag säga egentligen! Snart börjar i alla fall Söndagsparty med Filip och Fredrik så då kan man ju tänka på lite annat.

Finska myggor!

Årets första myggbett har slagit till mot mitt ansikte. Mitt i ansiktet satte sig en mygga som jag så vackert lät bli att lägga märke till och sög ut lite blod. Där är nu en knöl som skulle kunna jämföras med världens största finne. Jag känner för att citera någon skrikande person, "wääääääh!". Finne/mygga, finsk mygga. Det försvinner förhoppningsvis tills på måndag. God Natt!

Vaaaarmt

Idag spelades det basket på blåmattan. Det var varmt. Sen satt vi hemma hos Per och hade allmänt roligt och så började det bränna i nacken, x), haha, det var också varmt liksom. Sen gick vi till cruisingen på kvällen och där var det ju iofs inte så himla varmt, men en speciell tjej var ju het som fan och det jämnade ju ut det lite. Freddy och Andreas ska man umgås med tycker jag! Roligare kan man inte ha det. Dom tävlade vem som kunde kräla sig framåt snabbast på golvet hemma hos Per, bara så där helt plötsligt började dessa roliga lekar. Nu längtar man ju istället tills nästa fredag, då det blir mer roligt.


Ekbacken.!

Trevlig kväll igår. Jätteroligt hos Amanda innan och sen blev det lite tråkigt att Oscar fick evakueras men det var kul ändå. Det var en typ 30-åring som gömde sig bakom mig för en, jag citerar henne, "sliskig gubbe". Sen skulle hon visst bugga med mig, det var lite psykiskt påfrestande. Jag tyckte inte om just den händelsen så jättemycket. Sen kändes det jobbigt att Oscars föräldrar hämtade mig utan att Oscar var med. Det var jättejobbigt. Jag höll även på att bli uppäten märkte jag, men det löste sig. Annars en riktigt rolig kväll haha!

RSS 2.0