Välutbildade Apor

Tyvärr, något gick fel.

Vi har skickat ut ett team med välutbildade apor som kommer att lösa problemet.

 

Den texten dyker upp när jag försöker gå in på youtube. Det känns jobbigt, snavar även in lite på något som kan klassas som obehagligt. Har någon hackat youtube, eller är det min dator det är fel på? Man kan ju själv tänka vad som är troligast. Gissa vad? Ni vinner ingenting!


Hånad?

Jag ser inte hur det är att håna honom? Jag ser det väl mer som ett stöd skulle jag säga. För jag ser det lite som att han eller hon som flyger flygplanet hånar alla som tycker att Tiger är sexberoende bara för att han har sex. Ja, dom tycker det och det är ju en tyckesak och inte fakta som bör räknas, så klart. Tröga människor. Att han är otrogen betyder väl för fan inte att han är beroende? Snarare ett svin? Och som sagt så är det nästan ännu värre att Aftonbladet tar den där texten som ett hån, mot Tiger Woods. Sorgligt är det. Det hånar bara tröga människor som illustreras väldigt bra i South Park-avsnittet Sexual Healilng. Det är dom som hånas. Snälla!

Wäääääääääääääääääääääääääääääääääää


Kärlekssång till Mattias

 

Här är vår vackra kärlekssång till vår vän Mattias, än vän vi älskar. Eller? Nu blev du lite osäker va? Tycker vi verkligen om honom? Ja, klart vi gör! Elleeeeer? Nu är du tjockt osäker! Vi tycker om honom. Lite i alla fall. Faaaast... Nu gjorde jag det igen, jobbigt va? Som den jobbiga djävulen säger! Eller säger han det, verkligen? Lite osäker nu kanske?


RSS 2.0