Dagens Svenskbladet

Dagens svenskbladet är sjukt kul. Eller kanske inte nödvändigtvis allt, men det mesta. Vissa saker är bara töntiga och extremt överdrivna. Men är det något som är kul så är det sexologen Linnea Hedås. Hon är legitimerad psykolog och psykoterapeut, däremot så är hon inte legitimerad sexolog, tyvärr. Det är så stört när hon ger tips om hur en kille lättast kan ha sex med sin flickvän i sömnen, eller vad en tjej ska göra för att få sin kille att sluta spela WoW. Senaste är en tjej, vars pojkvän vill ha trekant. Tjejen vet dock inte vad en trekant är och Linnea uppmanar henne att gå med på trekanten och säger även att hon inte vill förstöra överraskningen för henne genom att berätta vad det är för något. Suger ju på att återberätta innehållet på ett roligt sätt, men det är värt att kolla in för fan.
Senaste frågan till Linnea Hedås hittar ni här!

Klippt gräset :D

Meine Damen und Herren. Eller hur det blir, jag har nu klippt gräset! Äntligen fått denna ödesdigra uppgift överstökad. Hela kroppen fylls av en varm känsla av att allt är perfekt. Fast det är det inte, inte på långa vägar. Jag ska duscha först.

Konstig dag

Vafan helt sjuk dag. Först blir jag utkastad från en lektion för att jag hade glömt en lapp. Sen när jag cyklade hem för att hämta lappen så cyklade jag förbi en man som satt på en stol och tittade snett framför sig och pratade med någon form av osynlig person. Sen en man som gick väldigt dystert och ensamt fram och tillbaka och kastade en frisbee framför sig. Kastade väldigt bra dock. Sen hade P-O fullt med roliga kommentarer idag på ekonomin. Ett urval;
"Ni får säga till om det går för fort fram, vi ska ju inte gasa ihjäl oss"
"Inte den där atityden att ni inte klarar det, inga losers här inne!"
"Inte hålla på med det där skåpet, det är viktväktarnas, om du öppnar det ramlar det ut massa fett..."

Donkeen

Ja, jag erkänner, jag klippte aldrig gräset. Jag drog till McDonald's istället. Denna gången var det faktiskt inte min bror som fick impulsen att handla mat där utan det var far min. Så det var alltså pappa som ställde in gräsklippningen för mig idag. Jag får ta det imorgon efter skolan då antar jag. Usch jag hatar skolan, men dit ska man. Träffa folk får väl ändå anses som en bra sak. Skratta åt andra människor som är så fruktansvärt dumma. Vissa vet vem jag syftar på, eller vilka. Vi har ju både H och J :D. Den fräscha youghurtbilden eller varför inte bikinibilden med tjejen som säger sig vara med i Talang. Jaja, livet är allt bra roligt ibland.

Klippa gräset

Vädret när man ska klippa gräset är ungefär som tisdagsväder i Vetlanda. När det är speedway hemma på motorstadion så regnar det och det blir ett helvete. Hela tiden när man har tänkt gå ut och klippa gräset är det likadant. Börjar regna och sen blir far inte glad typ. Men nu skiner i vilket fall den brinnande bollen så man kanske skulle ta sig ut och snagga gräsmattan typ. Passa på medan det går. Försöka undvika att nudda dom lusbefläckade grenarna på fläderblomsträdet och försöka undvika myror från samma plats.

Rekord!

Idag slogs redkordet för unika besökare under en dag! Hela 12 besökare, woow hörni. Innan har jag haft 11 två gånger. Jag tackar playahead för dom stora framgångarna.

Reklamera

Kom ju på värsta grejen. Hade lite tråkigt och blev med på playahead för ett tag sen, dom har ju livecam där!! Helt perfekt att reklamera för sin taskiga blogg där alla ensamma personer sitter och skriver "Flasha" eller "visa brösten". Helt perfekt ju.

Mozilla Firefox

Ååh jag blir så störd på firefox, det vägrar ju ladda sidor. Tar evigheter för varenda sida att komma upp och ibland laddar det aldrig klart! Orkar inte det här mer, vet inte vart jag ska ta vägen. Explorer är istort sett likadant och Google Chrome har jag raderat. När jag ska fixa någon annan webbläsare så vägrar det ladda. Snacka om störande. nu förstår jag varför Hitler gjorde som han gjorde. Eller nej, men jag ska tänka på det.. inte direkt så att jag har något annat för mig.

Jehovas Vittnen

Idag väcktes jag av att Jehovas Vittnen ringde på dörren. Jag låg i min säng och sov så skönt och alldeles för sent, klockan var typ halv ett. Men iaf så ringde det på dörren och jag trodde någon var hemma och väntade på att någon skulle ropa kom in eller springa och öppna dörren. Sen flög jag upp och drog på mig mina trasiga träningsbyxor och en blå piké som ser ut att vara rosa. Jag drog upp dörren och där stod hon. Som i mina vildaste drömmar... Nej kanske inte, men nog har det alltid varit någon form av mardröm att få besök av dessa typer. Men hon var inte så gediget arbetande så det räckte med att jag berättade för henne exakt hur ointresserad jag var sen så gick hon. Det löd typ så här "nej jag behöver nog inte, är inte så jätteintresserad". Hon gick iväg och skrattade tillsammans med en Jehovas kompis åt min morgontrötthet och morgonfrilla. Det var så jag förstod att dom gick i stora grupper och omslöt hela kvarteret så att inga dörröppnare kunde fly platsen.
För er som aldrig sett min morgonfrilla så finns den här!
 

Linda, linda, lindaaaaaaa ?


lindas bild
Hej allihopa, trogna läsare, typ fem av er finns det iaf. Detta inlägget vill ni inte missa, ty detta är inlägget där jag ska göra mitt extrema personpåhopp, tillika första officiella personpåhopp på Linda H!
Visste ni att Linda H inte vet vilka Filip och Fredrik är?! Hon vet inte heller vem Johan Wester är. Fy säger jag, vet man inte det är man typ.. Linda. Hon har infört namnet Linda som officiell svordom. Ja det var typ det....
Annars är Linda en snäll person, rolig och så. Trevlig att prata med. Eftersom jag inte fick tillåtelse att lägga ut en bild på denna hemska människa så fick jag ta den bilden hon har som visningsbild på msn.
Fotograf: Linda H, egentligen har hon ett helt efternamn faktiskt, trod et eller ej. Fast hon ville inte att det skulle synas för hon hatar det...

Der/das/die Band, fakkin miss it!

Jag saknar att spela med det förjävla bra bandet ju! Vore kul att fixa ihop ngt litet snart igen...
Det här saknar man ju. Borde fan spela snart igen. För vi är dom bästa
No fakkin protesta.  Nej okej, vi suger lite grann, men ändå. Kul är'et.

Storhandlat

Idag gick jag ner till JC för att kolla på ett par jeans. Kände att jag behövde det, eftersom det är hål i samtliga av mina jeans! Precis mellan benen, skäms ju när jag sitter ner, woho. Tänkte att jag på allvar skulle börja spara lite pengar så att jag kan köpa byxor även när jag inte är i extremt behov av det. Så jag kan köpa ett par ibland, så att jag har åtminstone ett helt par när alla andra går sönder! Perfekt ju.
Att spara pengar hade också inneburit att jag hade kunnat gå på Eksjö Stadsfest i helgen, men icke då. Här är man fattig som en sköldpadda. Om man bara kunde stoppa undan lite pengar så man har alla pengar som behövs vid såna här tillfällen.
Mitt internet är helt och hållet söndersegt idag, just denna dag när jag har chansen att sitta här som mest, dagen med sovmorgonen till tjugo i tre. Reklamen till Teddybears konsert på Spotify är otroligt ful, lika ful som hon som liknar Napoleon Dynamite. Så här blir det iaf en hemmakväll framför Kristallen, hoppas det blir något kul iaf.

Sovmorgon

Kolla klockan, den är 13.44, jag har inte börjat skolan än. Idag har jag haft världens mest massiva sovmorgon, eller kanske ska kalla det soveftermiddag eller nåt sånt. Börjar tjugo i tre. Säger tjugo i tre för att det låter senare än 14.40 av nån anledning. Johan kom nyss hem från jobbet, då jobbar han ändå ute i Vrigstad och han kommer hem en timme innan jag börjar skolan. Detta lär ju bli en kul dag. Senare ikväll ska nog Engen och jag ströva runt på msn, det lär bli kul av något!
Igår förresten, jag vet inte vad som föll mig in, men jag har varit lite förvirrad den senaste tiden. Iaf så hällde jag gräddfilen till dippen i chipsskålen. Något så där irriterande, ungefär som när jag tar upp mobilen för att kolla på klockan, lägger ner den i fickan igen och upptäcker att jag inte kollade på klockan. Samma sak med termometern, det hände senast idag och jag fick gå tillbaka en gång till för att se att det stod 23,8 grader. Vilket ändå får anses som helt okej, dock ingen sol, tyvärr.

Torsdag

Nu sitter jag här, kom hem för en stund sen. Lyssnar på Can You Feel The Love Tonight med Elton John. Ruskigt fin, jag tycker om fin musik. Ska inte hänga under stol med det så att säga. Hade även tre unika besökare den 25 augusti, en utav dom var från Rio de Janeiro och jag känner honom inte alls, sånt gillar vi. Hur nu folk i fjärran får reda på min blogg, men phett najs iaf. Hoppas nu på att bror min ska få någon impuls av att handla mat, tror dock inte det, tyvärr. Ska nog ta och klinka lite på min kina-tillverkade Fender och försöka glömma bort min hunger.

Dax Wax

Jaa, här har jag då gått och väntat i flera dagar på att pappa ska köpa lite vax så mitt hår kan hålla sig lite, jävla jobbigt hår jag har. Så idag kom han hem med två burkar och jag tänkte var ska jag ställa den andra burken som jag inte behöver öppna än. Så öppnade jag en låda i badrummet och hittade en burk Dax och kollade om den var slut eller om den var oöppnad, mina fingrar klämde åt runt locket och slet upp det. Där var det, det var fullt i den, den var oöppnad. Sån är jag.

Skolmat

Hej, idag var det potatismos och korv i skolan. Jag fick en hel potatis i mitt mos. En hel potatis, en helt hel potatis. Jag vet inte om ni tänkt på det, men potatisbitar och numera hela potatisar blir det alltid en del av i potatismos och det är inte alls lika gott som att äta en potatis som är menad att vara hel. Jag känner mig lurad och besviken.

Tisdag - återimpuls och fiske

Idag kom Johan hem och ville impulhandla mat igen! Härligt, denna gången på Chili Thai, Vetlandas godaste mat fan, förutom typ pizza, det beror på vad man är sugen på....
Sen åkte jag, Cliffan och Per ut till bron över kanalen eller vad man kallar det mellan Grumlan och den andra sjön vid golfbanan. Bottennapp som fan så vi drog ekipaget vidare till Hultaby slottsruin och gick i vattnet och kastade, inte en enda fisk. Årets Skedebo Kim skulle vart med tycker man. Någon kommentar som sades i samband med ett kast.
"Det där kastet var som en gammal mans penis, långt men fan så impotent"
och sen på vägen hem.
"Fan Per, du är både snabbare och långsammare än mig!", (Cliffan)

Jag älskar'et

Härlig dag. Tillhör en av dom allra bästa dagarna faktiskt. En sån där dag när Johan kommer hem och vill impulshandla snabbmat och han bjuder mig så länge jag springer in och köper den, han kör. Fan bäst ju! Verona Grande på Donken är gudomlig enligt mig, den slår inte Big Tasty, men fan så god den är.
Tittade på Män som hatar kvinnor på kvällen, sett fram emot att se den filmen sen jag läste boken. Dom böckerna är överdrivet bra, bara så ni vet. Det var första gången som jag såg en film efter att först ha läst boken, så jag kan inte jämföra men det var en liten besvikelse hur filmen var uppbyggd, vad som hände och i vilken ordning. Enligt många så var det en bra filmatisering och det är säkert mer som slinker bort när dom filmar exempelvis Harry Potter och sånt. Riktigt bra film i övrigt. Vissa svenska skådespelare slutar man ju inte skratta åt, men dom flesta i denna filmen lyckades. Bara att blicka fram till september och november då dom två efterföljande filmerna kommer på bio!

Skolan igen

Jag slår vad om att ingen har sett en lärare hoppa till lika hårt som vi gjorde idag. P-O stod med ryggen mot högtalaren och det var lite, lite för hög volym på och han studsade fan upp i taket. Hans fötter sprattlade som på en rysk folkdansare i en kort sekund. Sen var det roliga över och skolan tillbaka i sitt gamla vanliga läge igen...

Den mest extrema bilturen på länge

Jag tror det var Henrik Schyffert som sa att all humor har något tragiskt i grunden, det stämmer så sjukt bra. Detta är ingen rolig sak egentligen, men hela händelsen var så otroligt ful så man kan inte göra något annat än att skratta åt den. Givetvis gick allt bra, annars hade jag inte skrattat åt det.
Det var iallafall så här att jag och min broder var ute och åkte lite bil, vi skulle kolla det nya bostadsområdet av någon anledning, se alla hus vi personligen inte har råd med. Många barnfamiljer där, en var ute och cyklade och körde rakt mot, ja han verkligen siktade in sig mot vår motorhuv. Den lilla pojken satt på sin lilla cykel och utmande oss på chicken race. Naturligtvis bromsade min bror in och svängde ut lite så att pojken skulle kunna komma förbi, pojken fortsatte däremot rakt emot oss och min käre broder stannade då helt. Pojken svängde sen undan lite och bestämde sig för att cykla bredvid den mötande bilen istället, men han ville ha en liten utmaning och försökte köra så nära bilen han kunde. Jag hade redan börjat skratta åt den komiska bilden av ett så litet barn som höll på så när han svepte förbi framrutan på förarsidan, sen hörde jag ett litet skrap och en duns. Min brors kommentar var klockren, "Var tog han vägen?! :O" och jag ville givetvis inte skratta i det tillfället, men hade väldigt svårt att hålla mig, dock lyckades jag. En man som höll på att arbeta med sitt hus såg hela händelsen och sprang fram till barnet och kollade honom, sen sa han att det var okej att vi kunde åka och att han skulle prata med barnets pappa om hur det hela hade gått till, så vi åkte.
Nu fantiserar vi om dom tidningsartiklar vi kan tänka oss under morgondagen.
Barn påkört av bil, mannen i den röda bilen flydde från platsen... eller kanske
Dagens ris: Dagens ris till den man i röd bil som körde på vårt barn och sedan lämnade platsen utan att ens säga ett ord.
Det är ju riktigt spännande! Barnet skadade sig inte utan han gick iväg med cykeln och allt gick bra, annars hade jag inte delat med mig av detta. Nu ska jag nog sova, trots allt skola imorgon, usch.

Vad tänker dom med?!xD

Senaste tiden har jag funnit mig själv med att vara inne på Aftonbladet.se väldigt mycket. Fan vad jag stör mig på hur Israel försöker tvinga svenska regeringen att fördöma en tidningsartikel om att israeliska soldater opererar, eller drar ut organ från palestinier dom dödat. Israel anklagar efter Aftonbladets artikel Sverige för antisemitiska. Vad fan har den artikeln med judehat att göra? Vilka är dom värsta antisemiterna här egentligen? Aftonbladet och palestinierna anklagade dom israeliska soldaterna för detta, inte för att dom är judar. Hade det vart mörkhyade som gjort det, hade då dom anklagat oss för rasism? Dom enda antisemiterna här är Israel för att dom försöker vinkla artikeln till något dåligt för just dom själva som den folkgrupp dom tillhör. Fan vad sjukt. Haha.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5681982.ab, gå in där för att komma till artikeln, för hur jag än försöker på alla jävla html-sidor så funkar det inte att göra en simpel länk! :D

Förkyld

Tror fan jag har världens konstigaste förkylning. Eller är väl inte direkt förkyld, har egentligen bara hosta, precis som det har vart dom typ fem senaste gångerna jag har varit förkyld. Hostar som fan när jag går upp på morgonen, äter lite frukost, fortsätter hosta, äter lunch och sen hostar jag inte mer på hela dagen. Det är ju helt wunderbar när jag kan bestämma så här! Hihihi. Märkte nyss i mitt lilla extrema experiment för en stund sen att om man inte orkar vänta till lunch innan man ska sluta hosta, t.ex i skolan, så går det ju lika bra med kaffe, te eller varm oboy. Alltså något varmt ska det vara. Fantastiskt.

Repat

Idag har jag för första gången på väldigt länge varit ute hos Ludde å spelat lite musik! Det var trevligt, körde lite God Knows, lite Smells Like Teen Spirit och självklart lite Louise. Alltså lätta låtar, ingen anledning för något annat. Nu drar jag vidare till Matte och käka pizza. Tips till alla! Ät på Arena! Eller Vetlanda Pizzeria, i vilket fall som helst så är Tryckeriet Special på Arena väldigt delikat. Den ligger fint på smaklökarna.

Nattligt tänkande

Det slog mig just att när man sätter på Back in the USSR med The Beatles så låter i början Paul McCartney precis som Björn Dixgård i Mando Diao. Det är väl lite fel att säga att Paul låter som Björn med tanke på att Paul är äldre och mer känd, men till skillnad från Paul så låter Björn så hela tiden, medan Paul bara lät så just i början av den låten. Annars är ett väldigt bra exempel om ni vill jämföra "Mr Moon" med Mando Diao. Där låter Björn Dixgård väldigt likt Pauls röst i början av Back in the USSR.

Patetiskt, amerikaner är sjuka

Jag ska säga att jag inte har något emot amerikaner direkt, men vissa av dom är helt dumma i huvudet. Poliserna har alldeles för stor respekt och den respekten får dom fan med inte för att dom är duktiga, utan för att dom är så våldsbenägna man bara kan bli. Tittade nyss på ett klipp på aftonbladet.se och såg hur en man som vägrade alkoholtest blev nerslagen av en polis helt utan förvarning. Polisen bara drog ner han på backen och sparkade honom och slog honom. Sen kom det flera radiobilar till och samtliga poliser gick fram till offret, som jag kallar honom, och sparkade på honom. Han var i totalt underläge, hade sex, sju poliser mot sig som sparkade honom och dom fortsatte misshandla honom grovt utan att ens veta vad han gjort för fel. Tro det eller ej, mannen höll på att dömmas för våld mot tjänsteman, men när polischefen såg bandet så tyckte han att polisen kanske använde lite övervåld. Nej nej, fan hur svårt ska det vara att inse hur sjukt jävla stört sinnessjukt in i helvete mycket övervåld dom använde mot honom? Länkar klippet under...

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article5658932.ab

Neej!

Nej det får ju bara inte vara sant, vad ska jag göra nu? Jag klarar mig inte utan det. Tvshack är min bästa vän, men nu är det inte tillgängligt i Sverige längre av nån  stupid anledning. Fan. Hur ska jag klara mig utan det? Det var ju bäst. Allt man ville se i stort sett fanns där, bara å streama och titta på det. Men nej den glädjen ska jag inte få behålla. Åh vad dumt! :(

Vad är det för fel på dom?

Ja, idag var vi på Liseberg. Jag, Claes och Cliff. Eller John, Jack och Jeff som vi kallar oss. Hade även till största delen sällskap av Maria och Gry. Kul som alltid på LIseberg, men mest klockrent var det inne på spökhotellet Gasten. Vi bestämde oss för att skrika så högt vi kunde varenda gång någon försökte skrämma oss, och skriken skulle vara riktade mot personen i fråga. När jag, Claes och Maria ställde oss i en halvcirkel och skrek mot en kille så frågade sen den killen Cliff vad fan det var för fel på oss. Hahaha. Det var så kul.

RSS 2.0