Sommar !

Det finns fan knappt något bättre än det här, när man ser dom gröna nyanserna nästan glittra i träden. Gröna björkar är sommarkänsla. Passar bra att det är valborg idag då. Jag ska tvätta lite kläder, sen ska jag ta på mig dom när dom har torkat, sen kommer oscar och vi går till stationen för att möta emelie och sen går vi till oscars syster och sen så åker vi till holsby där amandäääh bor och där ska vi ha en trevlig kväll.

Vad är det här?

Ärligt talat, vart är världen på väg när folk är så här dumma? Jag har aldrig sett något sjukare än det här, en jävla hand med en väldigt, väldigt obehaglig inspelad röst som klappar ditt husdjur när du inte är hemma. Sjukt, sjukt SJUKT!
Fast man kanske skulle köpa en och skrämma lite hundar, fast hundar är för snälla för det så det blir inget med det.
http://www.youtube.com/watch?v=oI63SmXSdjM&feature=related

Som sagt, sjukt som fan. Han är ju patetisk människan, undra vad folk sa till honom efteråt när dom såg honom på stan, undra om hans familj tycker om honom? Ganska synd om honom faktiskt. Ett tips är att kolla på flera klipp från American Inventor då det är en ganska rolig serie att titta på måste jag säga.

Speedway

Underbart! Elit Vetlanda vann med 57-39 och det får ju helt klart anses som kanon. Samtidigt förlorade Lejonen stort som fäään och det är bra, för Lejonen hatas av mig och förhoppningsvis av alla i min omgivning. Jag hade kunnat tycka om detta lag av den enkla anledningen att dom har bra förare och kommer från Småland, jag tycker ju mycket bra om Dackarna för dessa anledningar, men Lejonen är så jävla kaxiga och det är felet. Ett lag ska inte tippa sig själva som svenska mästare även om dom tror stenhårt på det. Man gör bara inte det, det är moraliskt orätt!
Imorgon har vi skola både på dagen och kvällen. Sen är vi lediga torsdag, fredag, lördag och söndag och det ska bli härligt, härligt.

Låttips: The All American Rejects - I Wanna

Nörderier

Jag har nog aldrig kännt mig så här nördig eller vad man ska kalla det. Igår skrev jag en massa rader om kristendomen och idag har jag suttit sen jag kom hem och läst i män som hatar kvinnor. Mina tankar förvånar mig också men det är nog tamejfan den bästa boken jag har läst. Så himla spännande och man får hela tiden känslan av att man fattar mer och mer, typ "aha det var så det var". Skitlustigt, men småkul. Fast nu ska jag sova och ta en paus från den nya ovanan, imorgon är det speedway och det kommer bli wunderbar!

Annorlunda tankegångar

Sitter och tänker lite. Det började för några dagar sen när Linus frågade mig om jag var kristen, jag vet inte riktigt vad jag ska svara på den frågan. Jag vill gärna tro på något övernaturligt, livet är så mycket roligare om det inte finns en vetenskaplig förklaring till allting. Man kan säga att jag klassar mig själv som troende, men att jag inte ingår i den kristna tron. Protestantism är väldigt mycket mer lössläppt än katolisism, men det är fortfarande en massa onödiga regler som jag anser är helt jävla förbannat puckade. Till exempel, varför i helvete skulle man inte få svära? Det enda som står i bibeln som ens kan räknas till den frågan är att man inte får missbruka herrens namn, dvs att man inte får använda fraser som "OMG" eller "herre gud" eller "my god", fjortisarna kan ju hoppa av direkt. Det står däremot inget om att man inte skulle få missbruka djävulens namn, dvs fan själv. Man kan alltså säga fan, jävlar, helvete och alla jävla könsord du kan komma på utan att det ska vara något fel, men ändå verkar kyrkan vara så strängt emot det. Tillbaka till min syn på det hela. Jag anser att kyrkobesök är onödiga, med tanke på att jag inte orkar gå upp vid tio en ledig dag. Jag anser att man får svära hur mycket man vill, det blir mer kraft i språket om man använder fler interjektioner. Ett föremål i storleken av en ärta som expanderar till ett oändligt universum känns inte heller så troligt, så där tror jag hellre på gud, även om båda teorierna låter ganska övernaturliga. Det enda jag vill är helt enkelt att kristendomen ska kunna vara att man tror på gud och om man är riktigt religiös kanske ägnar sitt liv åt honom, fast på sitt eget sätt istället för att följa en massa regler som faktiskt är nedskrivna av människor. Haha, det var skönt att skriva av sig lite även om ingen orkar läsa!

Bäjsbål

Har ni någon gång varit med om att en helt okänd kille kommer hem till er och tar en såg? Inte? Då har ni förmodligen inte heller varit med om att han sågar ner ett träd, sågar ut en liten påle och sen täljer den till ett baseball-trä? Inte? Inte jag heller, för jag kände liksom Oscar. Men ändå, varför utföra detta dåd? Jag antar att det kanske är något så där vanligt i Kenya kanske, men här? I alla fall så lekte han å jag lite med det lite för tunga träet. Min bror och hans vän var också med, men dom är inte så viktiga. Dom onödiga bilderna nedan är mest för att hylla min nya mobil.


Oscar kom hit...               Johan svingar, host       Lite av det borttäljda...

Beachfotboll och Ukulele

Det har varit en ganska meningslös vecka eftersom vi fick vara lediga både måndag och torsdag, tisdagen vandrade vi hela dagen och fredagen slapp vi en massa lektioner, men det är skönt det. Fredagseftermiddagen spenderades på volleyboll-planen vid gymnasiet där jag, Per och Cliff lekte lite med en beachfotboll. Det slutade med att jag fick ont, utan anledning dessutom. Senare på kvällen hade jag, Gabbe, Jakob, Robin, Anton och David lite roligt med en laserpenna och passerande bilar. David och jag gick hem till honom vid tolvtiden och spelade igenom hela hans ukulele sångbok, mestadels hade jag ukulelen och han gitarren. Väldigt roligt emellanåt måste jag säga, ukulele är ett vackert instrument, så länge man lyckas stämma den, vilket inte nödvändigtvis alltid är så lätt. Ett måste att spela på ukulele är självklart Tuffa Tider med Gyllene Tider, en jävla massa tider helt enkelt.

David lite övertänd med gitarrenCliff visar sina skills med den vackra bollen..En av alla vackra låtar vi spelade, hehe. Hehe.
David, här lite övertänd, Cliff visar sina vackra    En av alla fina känslor
med gitarren                     underbara skills...          vi förmedlade...
                                                                                       

Bimbo

Ärligt talat, jag vet inte var jag ska börja, men jag tror att jag har hittat Sveriges allra största bimbo. Nej jag tror inte det, jag är helt säker. Hon är helt fruktansvärt bimbo, hon kommer bli nästa blondinbella, nästa ebonyelin fast så jävla mycket värre ändå. Det lustiga med henne är att hon är så mycket bimbo, så översminkad, så otroligt blonderad, men ändå så förbannat jävla ful. Det är lite läskigt faktiskt, hur det går ihop sig, alla dessa produkter borde kunna bidra till ett bättre utseende, i och för sig fejkat, men ändå ett bättre utseende, men naaee, gud glömde dig! Jag ska inte namge några personer här, så det blir inget med det, men fyfan för henne. För att tala om något annat så är det värt att nämna den gången jag blev brutalt lurad av Gabriel att han hade en blogg där han kallade sig för "blondin-gabbe". På denna bloggen skulle han ha kopierat recept till drinkar och lite modelänkar etc. Något med hans tonfall fick mig att tro på denna simpla osannolika lögn, men till mitt försvar kan jag säga att han har lurat mig fler gånger än så. Det lät inte som att det var till något försvar men det jag menade var att han är en duktig bedragare, det var dit jag ville komma.


RSS 2.0