Donkeeeeeeeeeen

Idag har jag repat. Inte så länge, men en liten stund. Sen såg vi på The Rocker och den är skön. Skön som attan. Attans skön. Skön. Nu ska jag tydligen till Donken. Det ni! Som den äkta vän jag är ska jag följa Matteus. För han kör liksom. Hade vi spatserat promenerande så skulle jag inte följt med. För jag är en äkta vän!

/ShaShaa


WTF?

Inne på Aftonbladet, får syn på det här. Storslam för män som hatar kvinnor. Ja, tydligen gick det bra och filmen vann tre priser. Men vem fan är kvinnan/mannen i bakgrunden? Jag menar, är det en man eller en kvinna? Man va? Det är väl en sådan där dragqueen? Typ som i After Dark? Det kanske är dom? Har jag drabbats av blindhet nu igen? Det är väl dom? Eller? Nej, dom är ju inte så lika nu när jag kollar på bilder? Jag vill inte titta på dom här bilderna. God Natt.

/ShaShaa


Nu ska ni få höra

Idag har jag tagit upp mobilen vid både 15.15 och 17.17 och eftersom jag har två olika sådana här grejer så betyder det att en mörk kille gillar mig, han talar sanning, någon är hemligt kär i mig och ingen älskar mig som han. Min manliga intuition säger mig att den här killen i fråga är snäppet homosexuell.

/ShaShaa


Jag hatar henne, men

ShaShaa bloggen!

Det är så här att, jo, jag hatar AmandaVarDet. Jag menar, hon är ju ett marsvin. Eller hon är ju som ett marsvin, hon uppför sig som ett. Förutom bloggandet då. Har personligen aldrig sett ett marsvin blogga. Eller jo, hittade ett. Tryck på ett så kommer du till det svinet. Eller den sista ett:an, eller varför inte den jag skrev nyss där? Eller så trycker du på där eller här. Välj själv.

Problemet kommer då i att jag gick in på hennes blogg idag. Det var så här att jag läste Alex Schulmans blogg och han hade svarat på Kenzas frågor och det blev helt galet, festligt va? Då fick jag för mig att gå in på AmandaVarDets blogg. Då märkte jag det fruktansvärda. Den lilla gnagaren lyssnar på bra musik. Eller hon lyssnar i alla fall på ett bra band. Sen vet jag inte hur det är med resten. Hon hade i vilket fall som helst lagt ut det här klippet. Så nu är jag kär i henne. Det är så jobbigt att vara kär i en kändis. Jag ska fria till henne en dag, önska mig lycka till.


/ShaShaa

Chatroulette

Dom länkade till världens bästa sida på existenz. Chatroulette. Man camar alltså med alla och så stryper man varandra och låtsas att man utför mord och grejer. Fint. God Jul och Gott nytt år i efterskott.

RSS 2.0