Sommar, musik, Cypern och hat.

Per har nyss givit sig av hemåt. Jag tvingade ut honom. Sa att jag behövde plugga. Vilket jag behöver och ska göra. Jag sitter nämligen här med min rättskunskapsbok och drömmer mig bort till när jag har klarat allt i skolan och inte behöver tänka på något annat på ett tag.

Jag dricker Fanta. Det stör mig. Fick nyss för mig att det skulle vara finare med te. Nyttigare också. Men framför allt finare. Varför gör jag inte det? Dum Filip.

Det har verkligen blivit sommar. Alla träden har fått sina gröna löv och det är allmänt grönt och fint. Det är varmt och luktar gott. Plus att det är helt galet hur mycket somrigare vår trädgård ser ut efter att vi klippt gräset. Nu frågade pappa var jag har min cykel och den har jag visst glömt i skolan. Eller glömt och glömt. Fick skjuts hem av Simon med gitarrerna så då tänkte jag inte på cykeln. Jo, okej, jag glömde den väl då. Senil. 18 och senil. Så himla lyckat. Men jag säger inte nej till en kort promenad i sommarluften. Nej, den har jag inte tröttnat på än.

På söndag kväll går vi på tåget i Nässjö och åker vidare mot Kastrup. Jag har inte flugit sedan jag var fem. Jag tror jag kommer dö. Inte av rädsla. Mest för att vi kommer krascha och dö. Så jag ska i alla fall ta farväl av några här hemma innan söndag kväll, är det tänkt.

RSS 2.0