Dagens tankar och sysslor i bilder

Idag var det måndag igen och vi var tillbaka i skolan efter helgens mässa. Så här väntar lite bilder från mässan och dagen. Helt ointressant, titta inte om ni inte vill. Det är verkligen inte nödvändigt. Ni kan somna, så om ni har något viktigt att göra så är det bäst att ni låter bli att titta. Om ni ända tittar och somnar och sen sover förbi det viktiga som ni skulle göra så får ni inte skylla på mig. Ni tittar på egen risk.


Claes vaktar montern. Som synes var det en hel del som ville skriva på vårt lakan. Det var folk som frågade om det var vår grej. Om det var det vi sålde. De frågade hur mycket det kostade att skriva. Nu i efterhand kom vi på att vi nog hade kunnat tjäna på det. Det är lätt att vara efterklok. Vi fick beröm för att vi hade mässans godaste godis. Det var jag som hade köpt det. Älska mig.


Innan vi fick gå var vi tvungna att göra en utvärdering av mässan. Det stod inte om man skulle kryssa för eller göra en ring eller något alls, så det fick bli så här.


Linus är inne i marknadsföringen. Helt okontaktbar.


Matilde klarade inte av marknadsföringen. Hon såg vad som stod på tavlan och det skar till i hennes ögon. Det är därför hon skyddar sig på bilden.


Claes var också lite skraj. Men han tittade ändå. Fast med en skräckslagen blick.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0